klassiek mooie jurk

elke vrouw die de eer van wordt gevraagd om een bruidsmeisje ook heeft gehad voelt een golf van ondergang zweven over haar als ze anticipeert gedwongen om honderden dollars uitgeven aan een aantal stroken, felgekleurde nachtmerrie van een jurk die uiteindelijk wordt gegeven aan goodwill om kastruimte te besparen. Gelukkig, de dagen van bijna neon stof en uitgebreide ruches zijn verdwenen in de afgelopen jaren. de trend voor jurken bruidsmeisjes 'leunt nu op naar classier, meer verfijnde stijlen die het potentieel hebben om opnieuw te worden gedragen als avondjurken zodra de bruiloft voorbij is. Sommige bruiden zelfs kiezen om hun begeleiders dragen kortere jurken, die ook verhoogt de kans dat deze jurken in staat om opnieuw na de bruiloft worden gedragen zal worden.

bruidsmeisjes jurken, jurken voor bruiloft


foto door:veaul

bruiden die hun bruidsmeisjes dragen lange jurken wilt hebben een aantal grote opties om uit te kiezen die zijn formele en mooi, maar ook praktisch. een dergelijke optie is de lange jersey jurk met charmeuse bandjes en taille. Deze veelzijdige jurk kan worden aangekleed of omlaag met toebehoren, dus het is geschikt voor zowel formele als meer casual zaken. met zijn mouwloze armen, deze lange jersey jurkje heeft prachtige charmeuse accenten op de bandjes en taille en is verkrijgbaar in 20 kleuren. het materiaal is comfortabel en kreukherstellende, waardoor het perfect voor bruiloften, waar reizen is betrokken. de mouwloze lange jersey jurkje is ook beha-vriendelijke, waardoor de vaak moeizame zoektocht naar onderkleding die hand in hand gaat met formele jurken elimineren.

voor een beetje meer van een etherische, godin-type kijken voor bruidsmeisjes, de een-schouder chiffon jurk met bloemen detail zorgt voor een zachte, romantische look met zijn vloeiende chiffon rok. Dit afslanken en moderne one-schouders ontwerp heeft een asymmetrische halslijn en ruching voor een gestroomlijnd silhouet. op de schouder is een elegante bloem detail voor extra charme. de een-schouder chiffon jurk met bloemen detail is verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren en is gemaakt van geïmporteerde polyester. deze jurk moet droog alleen worden gereinigd.

bruiden die hun bedienden in een eenvoudige, maar unieke lange jurk wilt u genieten van de lange strapless jurk met ruches cascade voorzijde. deze lange en vloeiende creatie is perfect voor meer formele lente en de zomer bruiloften. de strapless lijfje heeft subtiele kant ruching voor een flatteus snit en een trapsgewijze voorste ruche die naar beneden strekt zich uit tot de rok. gemaakt van charmeuse en crinkle chiffon, deze combinatie van stoffen voegt contrast en dimensie. de lange strapless jurk met ruches cascade is volledig gevoerd met een rits. het is gemaakt van geïmporteerde polyester en moet droog worden gereinigd. Deze jurk is verkrijgbaar in 42 verschillende kleuren.

nog een lange jurk die perfect is voor formele bruiloften is de strapless slanke charmeuse jurk met ruches taille. deze prachtige vloer lengte charmeuse jurk heeft een subtiel geplooide strapless lijfje en een ruches taille voor een flatterend silhouet. gemaakt van rijke geïmporteerde polyester charmeuse, is deze jurk volledig gevoerd en moet droog worden gereinigd. de strapless slanke charmeuse jurk met ruches taille is verkrijgbaar in een palet van 42 verschillende kleuren.

bruiden die van plan zijn een minder formele bruiloft of die gewoon willen dat hun bruidsmeisjes dragen van een meer veelzijdige kortere jurk hebben een ton van groot klassiek mooie stijlen om uit te kiezen in lengtes variërend van knie tot thee. op de kortere kant van het spectrum, de korte organza gestreepte halter jurk is een leuke, flirterige nummer dat is gewoon perfect voor de lente. met een eenvoudige lieverd hals halster lijfje en diagonaal gestreepte organza, kan deze prachtige stijl worden gedragen om de bruiloft en daarbuiten. de korte organza gestreepte halter jurk is gemaakt van een geïmporteerde katoen en is volledig gevoerd met een rits. Deze jurk is verkrijgbaar in zwart, turkoois, watermeloen (roze) en blauwe regen (lavendel).

een andere grote, veelzijdige bruidsmeisje jurk die kan worden aangekleed of omlaag is de mouwloze jersey jurk met charmeuse tailleband. met een mouwloos v-hals tank lijfje en een charmeuse getrimd taille, deze jersey jurk stroomt gracieus voor een zachte en stijlvolle silhouet. de jurk is gemaakt van een geïmporteerd polyester mix en heeft een rits aan de achterzijde. het kan met de hand gewassen of chemisch gereinigd en is verkrijgbaar in 12 kleuren.

bruiden die willen een kortere stijl, maar hebben behoefte aan een bruidsmeisje jurk die is een beetje meer formeel hebben een uitstekende optie in het satijnen strapless strass gordel thee-lengte jurk. die doet denken aan een 1960 tijdperk jurk, deze retro-hippebruidsmeisjes jurkenheeft strakke lijnen en een klassiek silhouet met een strapless hals en de volledige rok. voor een beetje shimmer, een strass riem zit aan de taille. de satijnen strapless strass gordel thee-lengte jurk is verkrijgbaar in een keuze uit 42 verschillende kleuren.

een bruid trouwdag is het een van de weinige keren in het leven die ze krijgt om elk detail van het evenement dat ze waarschijnlijk heeft gedroomd sinds de kindertijd plannen. picking out jurken bruidsmeisjes 'is onderdeel van de planning, maar de meeste bruiden willen een jurk die iedereen die betrokken zullen liefde te vinden. Gelukkig, de vreselijk kitscherige, een gebruik brouwsels van weleer zijn een ding van het verleden. bruidsmeisjekleding vandaag zijn modern, schoon silhouetten en zijn veelzijdig genoeg om opnieuw en opnieuw te dragen. ongeacht of het nu lang of kort, een klassiek mooie bruidsmeisjesjurken voor bruiloftzal iedereen laten betrokkenen blij om een deel van deze speciale dag.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!