de perfecte galajurken

wil een galajurk die gaat ieders hoofd te draaien als je loopt in de kamer? wil een galajurk die anders is dan alle anderen galajurk? goed je kunt die perfecte galajurk hebben.

galajurken, lange galajurken


foto door:http://www.veaul.com/nl/galajurken-c19

welke kleuren zijn in stijl voor prom dresses? voor de prom in 2007 vindt u een aantal nieuwe kleuren die je niet hebt gezien in de mode voor een tijdje, zoals marine en bordeaux goud, framboos, paars oranje, zwart en wit, en alle leuke prom kleuren zoals turquoise, lime en fuchsia te zien. meisjes altijd van paars en dit jaar voor de prom vindt u de beste paarse jurken te zien. koningsblauw maakt een comeback big time voor 2007 - een zekere winnaar. koningsblauw is een echte warme kleur van dit jaar. goud en zilver zal belangrijk zijn en de nieuwe metallic lamé stoffen zul je zien aan de limiet.

wat voor soort stijl moet ik mij richten op als ik wil sexy uitzien in mijn galajurk? sexy galajurken voor 2007 zijn overal. willen weten wat stijlen hot zijn? blij dat je gevraagd. Ik zal het je vertellen. ruches (het Frans kijken), gordijnen, rijen, hoge splitten, kant; hi-low hemlines en zeemeermin silhouetten zijn de sexy favorieten voor dit jaar. ze maken hun weg terug naar het hart van veel tieners voor het bal. zie je veel sexy baljurken. iedereen wil een prinses willen.

wat voor soort prom dress moet ik op letten als ik ben niet zo groot? veel meisjes die niet zo hoog (zoals ik) gaan richting gemonteerd silhouetten en flirterige, kleine korte jurkjes. deze galajurken komen in een reeks van leuke kleuren. vergeet niet, je moet gebruiken wat je hebt! pronken met al uw vermogen!

handige tips voor het vinden van de perfecte galajurk:
Nu in gedachten te houden, kan een jurk geweldig uit op de hanger te kijken, maar vergeet niet je moet een stijl te kopen en kijken die verder gaat met uw lengte, lichaamsbouw, haar en huid kleuren. niet kopen in de overtuiging dat er een beperkt aantal kleuren die werken voor u; in plaats daarvan, wees dan uw eigen beste mode-ontwerper en houden jurken om uw gezicht om te zien welke uit te brengen van uw huidskleur, ogen en haar de beste.

warme kleuren zoals brandweerauto rood en koraal kijkt best op brunettes met donkere kleuren; koele pastels werken voor blondines. maar er zijn een groot aantal kleuren - metallic goud en zilver inbegrepen - die werken voor alle kleurstoffen.

als je niet zeker weet wat voor soort galajurk stijl te gaan voor de prom sleep een vriend naar een winkel en krijgen een second opinion terwijl het proberen op veel kleuren om te zien welke het beste je look te complimenteren.

leren om je lichaam te omarmen. als je niet comfortabel in-curve knuffelen jurken gevolg van te veel schudden, probeer dan een lichaam slanker eronder voor meer controle. iedereen heeft ten minste één grote troef, zelfs als het iets eenvoudigs als dik haar, witte tanden en mooie benen.

je hoeft niet om iets te extravagant om te pronken met je beste eigenschap doen, maar zorg ervoor dat uw blik laat het af en verbetert het. als je beste eigenschap is grote huid, het laatste wat je zou willen doen is het bedekken elke duim van het met kleding.

dressing voor uw beste eigenschap is minder over dressing voor de grootte of leeftijd en meer over het maken van de beste van wat je hebt om mee te werken.

een belangrijk ding om te onthouden is als je op zoek bent naar een galajurk focus op een bling bling jurk te kopen of bling bling accessoires niet beide. als beide zou zijn overweldigende voor het blote oog en zal men vanaf de andere nemen. het idee hier is om ofwel de jurk of de accessoires van de focus, niet allebei.

bijvoorbeeld, kan een bronzen strapless jurk zonder versiering een dikke diamanten armband en ketting of een paar kroonluchter oorbellen dragen. effen kleur jurken en neutralen zijn een geweldig decor voor kleurrijke juwelen.

Anderzijds, hoe meer ruches, lagen en kralen een jurk heeft, hoe eenvoudiger de accessoires moeten zijn. het betekent niet dat je moet kaal gaan, maar je moet zelfbeheersing gebruiken en kiezen voor kleinere stukken.

de moeilijkheid om te kleden voor speciale gelegenheden zoals homecoming of prom is dat jonge vrouwen kijken verkeerd als ze zich kleden hun leeftijd: in froufrou jurk, jonge vrouwen / meisjes kijken klaar voor prom. kijk naar tijdschriften websites en zien wat er in stijl. je niet wilt gaan kijken als oma net overreden door een rendier!

verschillende stijlen te overwegen:
filmster stijl
willen kijken als een filmster? Toon uw betekenis van stijl met een designer geïnspireerde jurk: vele labels hun eigen Jazzed-up versies van de celebrity-chique jurken. jurken van Jovani, parijs, clarisse, Mori Lee en niteline, staan bekend om de productie van rode loper kijkt tegen een betaalbare prijs. belangrijke rode loper ziet er dit jaar onder andere een schouder grecian toga en rijk taille jurken.

elegantie
als de filmster galajurk is niet voor u dan de toon van de look en kies een koele cocktail jurk look. of je voorkeur aristocratische cirkel rok of slanke, trimmer zomen, zal deze jurk van pas voor andere gelegenheden komen

prinses blik
elegante treinen toe serieuze punch. ga dan voor een kleine gordijn (een zogenaamde stofdoek) of full-on trein (de zogenaamde kapel) - beide manier, je exit laat een definitieve blijvende indruk.

die jurken
een filmster favoriet, die jurken zijn zo comfortabel als ze zijn prachtig. Onthoud dat met een simpele jurk als deze, accessoires zijn een must! van parels om diamanten naar een mix van hangers, alles mag. bling bling all the way!

de wow kijken
Laat de kleine Marilyn Monroe komen met een mega vrouwelijk, hip-knuffelen jurk. selecteer jurken gemaakt met fijne stoffen, zoals satijn of zijde, die gordijnen goed en creëert bochten. te houden met de retro toon, eindig met een clutch handtas en peep-toe pumps.

girly meisje rokken
vloeide voort uit de zomer van vlakte rok woede, zijn gelaagde rokken met een serieuze comeback. Deze trend kan gaan twee zeer unieke routes: de verfijnde balzaal rok of de winderige "plain dress".

Zwart is terug
als u van plan op sportief uw galajurk weer, de little black dress is een klassieker. kiezen voor een strakke koord jurk, flirterige shift, of neem uw blik van Audrey Hepburn met een chique galajurk.

het is hoog, maar boy is er laag.
vorig jaar asymmetrische zoom is vervangen door de "hoog-laag" jurk. de zoom, die kort aan de voorkant en langer in de rug, is zo uniek en schattig; vindt u alle ogen op jou! het is een geweldig alternatief, want het is kort genoeg om te dansen in, maar lang genoeg om chic uitzien.

strapless kindje
strapless jurken hebben een prom nietje voor goede reden geworden. ze zijn gelijke delen brutaal en stijlvol. zij vleien elke figuur. en ze niet een ketting nodig. houd je ogen uit voor jurken met mooie kralen en elegante borduursels rond de buste-een grote stijl van dit jaar.

homecoming koningin
de ultieme Assepoester-bij-de-bal kleding en accessoires. een bouffant rok en andere eenvoudige top combinatie is voor de thuiskomst koninginnen in stijl. dezelange galajurkenvereisen minimale accessoires omdat ze zo voorstelling stoppen. maar zorg ervoor dat je thuis komt voor middernacht. yeah right!

het beste advies dat ik vertellen jonge meisjes op zoek naar de perfecte galajurk is om plezier te hebben met mode. probeer iets nieuws: onderneming in een winkel die je nog nooit hebt gewinkeld in, proberen opgalajurken 2016die je altijd al wilde om te dragen, maar was bang om te proberen. het idee is om de grenzen van je prom garderobe duwen en ervaar innovatieve looks.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!