feestjurken voor alle evenementen, van chique tot casual

partij seizoen lijkt te duren het hele jaar deze dagen, en gebeurtenissen kunnen formeel of meer laid back zijn. Gelukkig zijn er tal van jurken uit te kiezen, en je kon jezelf te vinden met een kast vol van stijlen die het hele spectrum van luxe te casual.one jurk die vrijwel elk type van de partij kan omgaan dekken wordt de charmeuse bel zoom bloemenprint jurk.

feestjurken


foto door:feestjurken

deze multi-gekleurde korte jurk heeft wintertaling als haar belangrijkste kleur en is geschikt voor elk moment van het jaar. de strapless lijfje is effen grijs, ruches en doorkruist een mooie lieverd overzicht te creëren. de charmeuse weefsel is bedekt met een abstracte bloemenprint in wit, grijs en blauwgroen. toe te voegen aan het plezier patroon is een zeepbel zoom rok. het is een speelse kleine jurk die zal werken op de dansvloer of op een kantoor partij.

als u op zoek bent naar een jurk voor een meer luxe evenement, de spaghetti band zijdeachtige gebreide pailletten jurk misschien wel de een. de vaste witte lijfje is voorzien van ruching voor een flatterende pasvorm en de zwarte rok biedt net genoeg volheid te geven wat vloeibaarheid als je beweegt. pailletten dot het onderste deel van de rok, die een flits van glans net boven je knieën. het is een elegante jurk die maakt u zich thuis voelt, waar het feest wordt gehouden.

broek kan elke toevallige gebeurtenis aan te passen, maar u kunt nog steeds kijken een beetje chic als je de drie stuk jersey broek pak te dragen in het zwart. deze outfit wordt geleverd met een tuniek top, een jas en broek, allemaal gevormd in een comfortabele en vloeiende jersey stof. er is een kleine kralen op de hals van de tuniek evenals bij de cinched taille om een beetje sprankeling te geven, en de volle lengte mouwen van de jas houdt je warm als het weer omslaat kil. dus de hele nacht dansen, binnen of buiten - de winter, lente of herfst.

op weg naar een middag tuinfeest? overwegen het dragen van de mouwloze shantung bloemenprint jurk. Dit ivoor / bruine bloemen stof is alle polyester voor comfort en schoonheid. het lijfje wraps rond om u te geven dat slanke look, binden in de taille en de rok heeft een beetje flair. de zoom raakt de knie, zodat je benen zal er geweldig uit. mouwloze met een kleine kraag, dit is een mooie jurk voor een ontspannen middag van gezelligheid.

Natuurlijk, als het tijd is om te kleden, taft is de go-to stof, vooral wanneer het gekleurde een diep blauwe inkt. de iriserende taft mouwloze jurk met wrap is een geweldige keuze voor een formele bijeenkomst, ongeacht welk uur van de dag of nacht. de stof heeft een subtiele glans die het oog trekt. de criss-cross hals en edge-of-the-schouderbandjes creëren een mooie dcolletage. de rok verzamelt links heup, die een driedimensionale stof bloemen in bijpassende inkt. een dubbelzijdige taft wrap begeleidt de jurk en geeft net genoeg warmte en dekking wanneer je het nodig hebt.

als de gebeurtenis is elegant, maar niet heel formeel, overwegen het dragen van de v-hals korte jersey jurkje in zwart of pruim. Deze mouwloze jurk heeft een decollete en een juwelen lint stropdas riem die overeenkomt met de mooie trui stof. de rok heeft een lichte flare om geef het slingeren, en het eindigt direct aan de knie. deze jurk is een geweldige keuze voor het dansen, het socialiseren of gewoon zitten en genieten van de symfonie.

wanneer de bruiloft is eenvoudig, maar niet helemaal casual, zal de moeder van de bruid of bruidegom mooi in de mouwloze brokaat mantel jurk. kralen siert de halslijn van deze eenvoudige schede in prachtige brokaat stof. het rayon / tactel mix van die stof zorgt voor comfort en schoonheid in een weelderige schaduw van ivoor, dat ziet er goed uit op iedere vrouw. voeg een eenvoudige bundel van parels, en u bent zeker om te schitteren in deze jurk.

als dansen is betrokken bij uw speciale gebeurtenis, zorg ervoor dat je jurk te bewegen. de een-schouder te halen rokgalajurkenmet laken detail is een flirterige weinig outfit die nog steeds ziet er geweldig uit, terwijl je danst of staand. de een-schouder lijfje is bubblegum roze, en het beschikt over een fashion-forward draperen op de schouder. de pick-up rok is zwart en verzamelden zich hoog boven de knieën. de stof is Shakira voor een comfortabele pasvorm en een vleugje glans. dans, zolang je benen laat u in deze leuke en modieuze jurkje.

een korte jurk die zal gaan van een vriendelijke partij bij een kerk sociale is de korte taft halter jurk met rozet hals. het is ingetogen genoeg voor de vrouw van de voorganger, maar charmant genoeg voor uw vrienden te waarderen. de tie-back halter halslijn voorzien van een cascade van rozetten langs één kant. zakken in de A-lijn rok bieden gemak, terwijl de iets vol taft rok is comfortabel en mooi. dezecocktailjurkkomt in een heerlijke schaduw van paars taft dat je wilt over en again. groot feest jurk te dragen is een essentieel voor een lang seizoen van vakantie partijen en daarbuiten. nu vinden uw perfecte nummer.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!