Myleene klass pronkt met haar tan als ze promoot nieuwe kinderen mode range met mini-versies van haar eigen jurken

na zeven jaar van het ontwerpen van kinderkleding ze duidelijk kreeg de vaardigheid geperfectioneerd.
Myleene klass, 37, keek sensationeel op dinsdag toen ze opende een nieuwe Mothercare winkel aan de manchester fort retail park.

de twee moeder-van-was de VIP-gast bij de opening van de winkel, waar ze droeg een volwassene grotere versie van een van de nieuwe jurken uit de najaarscollectie van haar baby k bereik.

2B764E3300000578-0-image-a-101_1439903428608


(foto via internet)
modeontwerper: Myleene klass, 37, keek sensationeel op dinsdag toen ze opende de nieuwe Mothercare winkel aan de manchester fort retail park

2B764EE000000578-3202224-image-a-102_1439904279210


(foto via internet)
replica jurk: de moeder-van-twee was de VIP-gast bij de opening van de winkel, waar ze droeg een volwassene grotere versie van één van de jurken van haar baby k bereik

de verbrande oranje mini-jurkje, dat is een exacte replica van de versie van de £ 18 kinderen uit haar assortiment, gekenmerkt door een gedaald taille detail met een ruches zoom en mouwen.

Myleene hoogte toegevoegd aan haar verkleinwoord frame met een paar torenhoge slangenleer wiggen die een espadrille stijl hiel gekenmerkt.

de voormalige popster droeg haar honingkleurige bob in losse golven, terwijl ze hield haar make-up eenvoudig met lef van mascara en een slick van glans op haar lippen.

Myleene, een fervent gebruiker van social media, meestal gedocumenteerd de hele dag op haar Twitter en Instagram accounts.

Ze deelden een beeld met haar 437.000 Twitter-volgers van de wachtrij snaking buiten de winkel en behandelde haar 110.000 Instagram volgelingen om een foto van haar en robijn poseren een storm in hun bijpassende outfits.

de zanger draaide radio-dj zorgde ervoor dat ze was het middelpunt van de aandacht toen ze maakte grapjes met het publiek en lachte tijdens het lint doorknippen.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!