dit zou de meest elegante jurk gewoon michelle obama ooit heeft gedragen worden

US President Barack Obama gives a thumbs up about US First Lady Michelle Obama's dress as they await the arrival of Chinese President Xi Jinping at the White House for a State Diner September 25, 2015 in Washington,DC. AFP PHOTO/JIM WATSON (Photo credit should read JIM WATSON/AFP/Getty Images)


(foto via internet)

michelle obama niet alleen kiezen voor een jurk, omdat ze het leuk vindt - in plaats daarvan neemt ze alle dingen in overweging. de eerste dame kiest haar outfits gebaseerd op die hen ontworpen en of ze geschikt zijn voor het geval ze bijwonen. de jurk die ze droeg op vrijdag de staat diner, dat de Chinese president Xi Jinping geëerd, kon niet beter zijn geweest.

op maat gemaakt door Chinees-Amerikaanse designer Vera Wang, Michelle's off-the-shoulder zeemeermin jurk was eenvoudig, maar een van de meest elegante creaties we denken dat we ooit hebben gezien. met sierlijke chiffon mouwen, een ingerichte lijfje en gelaagde trein, dit aantal was alles over de kleine details - en de flotus droeg het goed, accessorizing met een prachtig smaragdgroene juwelen.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!