stijlgids voor prachtige galajurken

het is gala tijd, en je eindelijk de kans om je date en vrienden te imponeren met een geweldig gala jurk. maar er zijn zoveel stijlen van gala jurken die het niet zo eenvoudig om dat perfecte jurk te vinden zijn. wanhoop niet. Gebruik deze snelle stijlgids om uw keuzes te beperken.

galajurken, goedkope galajurken


foto door:galajurken

populaire gala dress stijlen en bezuinigingen
sommige gala dress stijlen zijn nieuw, terwijl anderen rond voor vele, vele jaren. hier zijn enkele tijdloze stijlen die zijn populair jaar na jaar. imperium gala jurken zijn gesneden met een hoge taille, meestal beginnend net onder de buste, met een lange, rechte rok die hangt aan de taille. deze stijl werkt uitstekend met een peer-achtige figuur, of voor mensen met een dikke taille. Het voegt ook de verschijning van meer hoogte voor petite meisjes.

de schede ontwerp slims de figuur van de schouders tot de zoom. Het knuffels en schetst het lichaam silhouet en is populair bij mouwloze stijl gala jurken. schede jurken worden aanbevolen voor lange, dunne mensen. een jurk die ziet er geweldig uit op iedereen met grote heupen en dijen is de A-lijn gala jurk. Het is ontworpen met een passend bovenlijfje dat uit fakkels in een volle rok vanaf de taille. de taille is naadloos. a-lijn wordt ook wel "prinses" cut.

de high-low jurk is lang in de rug en korter vooraan, meestal net boven de knieën. het is geweldig voor lange benen en het soort zandloper figuur. de thee-lengte jurk kan mouwloos zijn of kan komen met mouwen en hebben een ingerichte lijfje, maar meestal komt alleen tot net onder de knieën. Het is een eenvoudige, flirterige stijl die pronkt met de kalveren - ideaal voor lange, dunne figuren!

een tule rok of bouffant jurk is voorzien van een gepofte-out rok pure rayon of zijden stoffen. de uitlopende rok werkt geweldig voor het verbergen van zware benen. de baljurk is een elegante stijl die een volledige rok die begint in de taille en is de vloer lengte heeft.

plus size jurken voor elke stijl passen
er is een hele markt van gala jurken die perfect zijn gemaakt voor de plussen! niet schamen voor je figuur te zijn; vleien met een opmerkelijke gala jurk ontworpen voor jou. het rijk taille is erg vleiend als je een dikke taille of grote heupen. zo is de een-lijn gala jurk. deze zijn comfortabel en zijn er in vele stijlen, lengtes en kleuren. probeer een imperium taille stijl in één van deze mooie, felle kleuren om uw figuur te accentueren: granaat, fuchsia, turquoise, lime, amethist, smaragd, of saffier.

plooien zorgen voor een look die is vergeven aan bijna elke figuur, maar zal een unieke schoonheid toe te voegen aan je jurk. plooien die plat worden aanbevolen voor grote maten in combinatie met de taille voor het beste resultaat. voor bijna elke stijl jurk, kiezen voor versieringen zoals bloemen aan de achterkant van de jurk, patronen in het materiaal, kralen en bogen, of banden van pailletten op de taille. kunnen deze lijnen vormen om bepaalde delen van uw figuur te benadrukken, terwijl de-nadruk op anderen!

pick-up gala jurken zijn ook populair voor plus size shoppers. deze zijn baljurken met de rok stof verzameld en vastgemaakt aan mooie patronen rondom creëren. Er zijn ook grote thee-lengthgoedkope galajurkenin grote maten die zijn gemaakt om bepaalde gebieden te verbergen, terwijl de nadruk te leggen op het gezicht en de bovenste delen van het lichaam. Deze kunnen onder de knieën of thee lengte gedragen worden voor mensen met zware benen.

het goede nieuws is dat al deze stijlen worden aangeboden door een aantal van de beste ontwerpers van gala jurken waaronder jovani, Sherri heuvel, Kate Hudson, Faviana, en anderen. je online kunt winkelen aan een verscheidenheid van stijlen om uw figuur en uw budget past. veel gala dress sites bieden ook optocht jurken, cocktailjurken, homecoming jurken en andere stijlen voor verschillende gelegenheden. neem je de juiste maat metingen voor winkelen, en zorg ervoor om vroeg te winkelen naar delange galajurkenje wilt krijgen!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!