prachtige bruiloft schoenen om af je look

u de perfecte jurk hebben gevonden. je sluier en hoofddeksel ziet er fantastisch uit, en je kunt je voorstellen hoe geweldig de bloemen van uw boeket ruikt wanneer de grote dag aanbreekt. maar als je wilt Assepoester op je trouwdag te zijn, moet je de perfecte paar schoenen te vinden om te lopen door het gangpad in. glazen muiltjes zijn niet het antwoord, maar er zijn een aantal prachtige stijlen beschikbaar die zullen af je look voor Dit sprookje gelegenheid.

bruidsschoenen, trouwschoenen


foto door:veaul

bruiloft schoenen komen in alle stijlen en hak hoogtes. wat je kiest moet je jurk en het seizoen je gaat trouwen in. sandalen en pompen zijn de meest populaire stijlen van de bruiloft schoenen, maar slippers en slippers aan te vullen ook hun plaats als een einde van de receptie uitstel van deze hele dag stiletto affaire.

sandalen
op de sandaal kant van het spectrum, zijn er tal van grote keuzes beschikbaar in een breed scala van de hiel hoogtes. voor een hogere hak, Daphne is een glamoureuze aanverfbaar satijnen sling-back sandaal. Het beschikt over een asymmetrische voorste band die is ingelegd met kristallen om het kristal strik op de voorkant te passen. hiel de daphne is 3 inch met inch platform.

voor een minder traditionele sandaal, de strass ingelegde regenval is een strappy hoge hak nummer dat schittert in metallic zilver. strengen van steentjes cascade van de enkelband naar de voorste band toevoegen glitter in de juiste plaatsen. de hiel op de regenval is 3 inch.

vrouwen die een sandaal met een mid-hoogte hak wil kunnen genieten van de stijlvolle en comfortabele sneeuwvlok. met drie helder kristal bloemen verfraaien de voorzijde van de schoen, de sneeuwvlok schittert in wit of ivoor satijn. Deze sandaal heeft een kwart riem om je voet en een bescheiden 2 inch hak te beveiligen.

bruiden die een nog lagere hakken sandaal die nog flair willen moeten kijken op de Andie satijnen sandaal door coloriffics. de Andie heeft een strass verfraaid geplooid kriskras vamp en een kwart band met een verstelbare gesp sluiting. de hiel meet 1 inch.

pumps
Als pompen past bij uw trouwjurk en het seizoen beter dan sandalen, zijn er een aantal grote stijlen verkrijgbaar in klassieke en hedendaagse stijlen.

voor de wilde kind bruid, de Fifi is een metalen luipaardprint peep toe platform hoge hak die flair aan de meest traditionele jurk zal zelfs toe. Deze pomp heeft een metallic brokaat luipaardprint stof die schittert met een vleugje zilver. Fifi heeft een 4 inch hak en een 1 inch platform.

een meer vrouwelijke optie pomp is de lolita enkelbandje peep toe d'Orsay hak. Dit satijnen schoen is een mix van zoete en sexy, met een speelse kleine ruche aan de achterkant van de schoen en knip zijkanten voor een blik op de boog van de voet. de hiel meet 3,5 inch. de Lolita is verkrijgbaar in zwart of ivoor.

bruiden leunend naar een meer conservatieve schoen zal genieten van de Shellie aanverfbare peep-toe pump. met uitgesneden zijkanten en een geschulpte voorkant, de Shellie is een perfecte mix van klassieke stijl en comfort in een 2 inch mid hak schoen.

nog lager op de hiel spectrum is de Paige. Dit aanverfbare peep-toe pump heeft een sprankelende strass ornament over de teen en een 1 inch hiel. de Paige is ook beschikbaar in grote maten.

riemen en slippers
bruiden die een zeer lage hakken bruiloft schoen of een comfortabele flat te veranderen in tijdens de receptie willen hebben enkele string, pantoffel en flip flop stijlen moe tenen te redden.

voor casual outdoor bruiloften, de Kyra is een aanverfbaar satijn lage wig string dat het wetsvoorstel past perfect. kleine kralen en kristallen sieren de band over de tenen op deze eenvoudige, gestroomlijndebruidsschoenen. de hiel op de Kyra meet 1 inch.

indien u van hakken naar een slipper of flip flop mid-ontvangst is een uitgemaakte zaak, het Isabelle en Hilary zijn grote comfortabele keuzes om te rusten en te belonen uw vermoeide voeten. het Isabelle is een vlakke satijnen slipper die is versierd met bogen en parels. Het is verkrijgbaar in de maten small tot extra large.

voor flip flop liefhebbers, de Hilary heeft met juwelen ingelegde riemen, een gepolsterde tong en een 1 inch sleehak. Het is verkrijgbaar in wit of ivoor.

de keuze is aan jou
van funky en modern tot klassiek sierlijke, zijn er vele stijlen van de bruiloft schoenen beschikbaar om uw kleding en uw persoonlijkheid aan te passen. je kunt jazz-up van een traditionele jurk met metalen luipaard print pompen, of je kunt het simpel houden met een strak strass verfraaid sandaal. de keuze is aan jou, want belle van de bal, het enige dat telt is dat detrouwschoenenzijn prachtig genoeg om af je look.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!