mode trouwschoenen

hier de mode nieuws over trouwschoenen Paris Hilton heeft een nieuwe lijn van bruids schoenen gelanceerd. de vier verschillende stijlen zijn hiel-hoogte van ten minste vier-inch en handtekening paris hilton savvy roze zolen.

trouwschoenen, bruidsschoenen


foto door:http://www.veaul.com/nl/

welke stijl van mode schoenen zal dragen voor uw wandeling door het gangpad? sommige bruiden kiezen sandaaltjes of aanverfbare pompen, terwijl anderen kiezen voor een minder traditionele schoeisel zoals huwelijk slippers of zelfs sneakers. het vinden van de perfecte paar trouwschoenen hoeft niet zwaar te zijn, maar er zijn een paar dingen in gedachten te houden voordat je iets koopt: 1) kies comfortabele bruidsschoenen. zeker, die vier-inch witte hielen kan een perfecte match voor je jurk stijl, en ziet er fantastisch uit op je voeten in de winkel, maar staan ze uren op je trouwdag is een ander verhaal. u wilt worden gericht op het hebben van plezier met je nieuwe partner, vrienden en familie, niet op het houden van je evenwicht als je balanceren door het gangpad of zitten met pijnlijke voeten. er zijn tal van leuke bruids schoenen die comfort rekening houden en stijl: kies een wit satijnen ballet flat, of een lage slingback sandaal. 2) neem bruiloft schoen stoffen in aanmerking.

zijn er tal van soorten schoen stoffen die er zijn, zoals satijn, zijde, fluweel en kant. niet alleen trouwschoenen een weerspiegeling van uw persoonlijke smaak, maar ze moeten ook compatibel met uw trouwlocatie zijn. zijde trouwschoenen kan gemakkelijk vlekken in het gras of op natte grond, en leer pompen zijn uniek, maar zal veel te warm voor een zomerse bruiloft. 3) herinner je jurk. niet verliefd op een bepaald paar bruiloft schoenen voordat u uw bruidsjurk te kopen. je jurk stof en eventuele versieringen, zoals kralen of parels moeten worden beschouwd, terwijl het winkelen voor schoenen. er zijn honderden stijlen van de bruiloft schoenen beschikbaar voor elk type van het seizoen, bruidsjurk passen, en het allerbelangrijkste, de bruid unieke persoonlijkheid. door het houden van al deze factoren in het achterhoofd tijdens het winkelen, vindt u de juiste paar trouwschoenen voor uw speciale dag te vinden.

terwijl trouwschoenen komen in elke schaduw en kleur, en een aantal van bruiden van vandaag kiezen helderder of metallic bruids schoenen, zijn witte bruiloft schoenen nog steeds de voorkeur van veel voor de wandeling door het gangpad. voor een meer formele aangelegenheid, kan een bruid kiezen voor een traditionele witte bruiloft schoen met een zeer eenvoudig ontwerp. traditionele witte bruiloft schoenen zijn meestal gemaakt van leer, kant en satijn. de hiel is van gemiddelde lengte, met een afgeronde of licht spitse neus. een minder traditionele schoen heeft vaak metalen gespen of juwelen, die kleden elke look. als een bruidsjurk heeft parels of kralen, kan een soortgelijke steen of parel op de schoen elegant binden de look samen. casual witte bruiloft schoenen kunnen variëren van kitten hak sandalen naar het strand flip flops. een lagere hak kan een bruid kijken minder formeel te maken, terwijl een paar witte slippers of bruiloft sneakers ziet er zeer casual. witte bruiloft ballet slippers zijn ergens tussen chic en casual, en kunnen eenvoudige misstap ons of meer uitgebreide satijn slippers met zijden linten of strikken. Als u een zeer specifieke kleur of een goede wedstrijd om een jurk of stof wilt, kunt witte bruiloft schoenen gemakkelijk worden geverfd elke kleur. U kunt echter alleen kleurstof witte schoenen donkerder; je kunt niet verven ivoor schoenen bot wit of beigetrouwschoenenivoor.

mannen hebben een reputatie van de zorg niet een vijg over wat ze dragen op hun voeten. Vergeet echter niet uw bruid zal alles in het werk om te kijken prachtige van kop tot teen en waarom zou je niet naar dezelfde mate van inspanning, na al het is uw trouwdag ook.

wanneer het proberen om de juiste jurk herenbruidsschoenenvinden , Is het belangrijk om de volgende factoren die betrekking hebben op de schoen te overwegen: de stijl, de kwaliteit van het leer, de voering, de stiksels, de binnenzool, de zool en de hiel.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!