flirty feestjurken voor een zomer-uitje

de kalender zegt dat het voorjaar, maar in sommige delen van de wereld het al voelt de zomer. is het tijd om na te denken over wat je gaat dragen om al die zomer borrels. neem een kijkje op deze flirterige feestjurken en beeld jezelf in een ... of meer!

feestjurken, feestjurken 2016


foto door:feestjurken

je kunt niet flirtier dan een strapless jurk die is bedekt met kant. de strapless hele kanten jurk met plooien detail wordt geleverd in een frisse champagne kleur die perfect is voor de lente of de zomer partijen. Deze jurk heeft een lieverd hals en een knie-skimming volledige rok die zweven rond je benen als je danst. de plooien detail op het lijfje en de satijnen sjerp zijn vrouwelijk en koket, en een 3d bloem voegt een final touch aan deze mooie all-over kanten jurk.

zou je niet denken dat zwarte stof flirterige zou kunnen zijn, maar als het glinstert in een halter jurk, het zeker doet het werk. de korte shimmer halter trapeze jurk met zakken over een 3d self-stropdas bloemen aan de hals en handige zakken aan de zijkanten. Dit is een mooie, leuke en comfortabele kleding of je gaat naar de symfonie of een blok partij. zult u koel te blijven - en zien er cool - als je partij de nacht weg in deze mooie jurk.

een andere mooie feestjurk is de asymmetrische gedrapeerde een schouder chiffon jurk, die wordt geleverd in paars ombre stof met een flowy chiffon rok. Er is een schouder in een brede band die afdaalt naar de voorkant van de gemonteerde lijfje te steken, het creëren van een mooi silhouet dat de ogen van iedereen zal vangen op het feest.

pronken met je benen in de korte strapless satijnen print jurk met pick-up. de pick-up detail rok eindigt ongeveer halverwege de dij en het lijfje is voorzien en strapless, pronken met je schouders en armen, ook. de gedurfde ivoor en zwarte print is perfect voor een zomeravond of je nu op een feestje of een openlucht concert. waar u deze zoete jurk, zult u comfortabel, koel en oh-zo prachtig zijn.

taft kunnen flirterige zijn, ook, vooral als het gaat in een blush roze strapless stijl. de ruches stretch taft jurk met geplooide buste is een prachtige jurk die is modieus en leuk. het lijfje is strapless met geplooid detail op de buste. kralen appliqus toevoegen glitter en glamour aan de taille. Deze volledige gevoerde jurk heeft ruching over, zodat het zal u de slanke silhouet dat u wilt geven.

shimmer op de korte strapless iriserende taft jurk maakt niet uit wat voor soort partij u bijwonen. het lijfje is overal ruches en de rok heeft een zoete 3d bloemen zoom. de taft is saffier in kleur met voldoende glans om je echt uit. bereid zijn om veel complimenten ontvangen wanneer je dit mooie jurk dragen.

zomen die zijn versierd met 3D-bloemen zijn de nieuwste trend in de zomer feestjurken, en de korte crinkle chiffon jurk met 3d bloem zoom is een van de leukste voorbeelden. Deze strapless jurk is gemaakt van levendige fuchsia chiffon, crinkling van de top naar de taille in een asymmetrisch ontwerp en versierd met bloemen langs de zoom.

het is de perfecte party jurk voor de zomer.
zelfs als u nodig hebt om formeel te gaan, kunt u wegvoeren een flirterige blik van dit jaar. de iriserende shantung baljurk met juweel hals wordt geleverd in een mooie paarse stof. de rok is baljurk stijl met een pick-up details terwijl de juwelen halter halslijn voegt een trendy fashion flair ... evenals veel glamoureuze bling. je een echte belle van de bal wanneer u wervelen over de dansvloer is deze prachtige creatie.

Meng een beetje flirt met de flirterige natuur als je het stuk taft slanke jurk met geplooide lijfje dragen. het rijk lijfje van deze jurk is strapless en geplooid, met een peek-a-boo roze kruimelvanger accentueren de zwarte taft. de taft zelf strekt, zodat het echt knuffels je rondingen precies goed voordat het fakkels uit op de knieën en valt op je enkels. je een echt vrouwelijk silhouet vertonen wanneer je feesten in deze sexy jurk.

krijgen flirterige in organza in een tropisch koraalrif schaduw wanneer u de korte strapless jurk met organza ruches dragen. de lieverd lijfje van deze straplessfeestjurken 2016is ruches voor slenderizing en de organza ruches dat de rok cirkel geven dat vleugje flirtiness u wilt. de kleur is perfect voor de zomer partijen, en dus is het ontwerp en de stof. je coole look en comfortabel genoeg om de hele middag feesten voelen en in de nacht.

het maakt niet uit wat voor soort uitnodigingen van u ontvangt, zult u wilt kiezen uit minstens een paar van mooie, flirterigecocktailjurk. kies de stijl en kleur die het beste bij u past, gezien de structuur en het tijdstip van de dag, dan kleed jezelf en veel plezier!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!